Ambulante begeleiding Haaksbergen

Inwoners van de gemeente Haaksbergen kunnen gebruik maken van ambulante begeleiding wanneer zij tegen problemen aanlopen bij alledaagse zaken. Zaken die voor de meesten misschien heel vanzelfsprekend zijn. Een ambulant begeleider begeleidt jou op individueel niveau en zal regelmatig met jou afspreken, zodat je samen problemen kunt aanpakken.

Ambulante begeleiding via de gemeente

Ga even op bezoek bij jouw gemeente om te weten te komen wat precies de werkwijze is om begeleiding aan te vragen. Denk je bijvoorbeeld ondersteuning nodig te hebben om een eigen woonruimte te vinden of heb je behoefte aan een zinvolle besteding van je dag? Wellicht heb je moeite met het aanbrengen van regelmaat en structuur in je leven. Onderzoek wat jouw hulpvraag is voordat je jouw aanvraag bij de gemeente indient.

Als je het lastig vindt om zaken op een rij te zetten dan bieden wij graag de helpende hand. Zo zorg je ervoor dat je uiteindelijk goed voorbereid bij de gemeente Haaksbergen aanklopt.

Ambulante begeleiding in Haaksbergen die bij jou past

Wanneer je hebt bepaald welke ambulante begeleiding jij nodig hebt, kun je gaan zoeken naar de aanbieder die jou de best mogelijke hulp kan bieden. Als je advies nodig hebt om de begeleiding te vinden die het best op jouw behoefte aansluit, neem even contact met het zorgloket van de gemeente. Kom dus in actie en blijf niet met je problemen rondlopen!

Een ambulant begeleider in gesprek met haar cliƫnt.