Wmo Vacatures

Wmo Vacatures

Zoek je een leuke uitdagende baan bij een zorgaanbieder in Twente of wil je graag bij de gemeente aan het werk als Wmo-consulent? Op Wmo-twente.nl vind je het totaalaanbod van alle Wmo-vacatures in Twente.

Er zijn vele werkrichtingen binnen Wmo-zorg. Zo kan je aan de slag als ambulant begeleider, de Thuiszorg, als Woonbegeleider of als Wmo-consulent bij de gemeente. Kortom, genoeg keus!

Opleidingen & Trainingen

Ben je al werkzaam in de zorg maar zou jij jezelf graag verder willen ontwikkelen op een bepaald vlak? Dan zou je kunnen overwegen om een Wmo-opleiding te gaan volgen. Werkgever bieden vaak de mogelijkheid om een opleiding te gaan volgen vanuit een persoonsgeboden opleidingsbudget. Informeer naar de mogelijkheden bij je huidige werkgever naar de opleidingsmogelijkheden.

Er zijn verschillende interessante en leerzame Wmo-opleidingen die je via lokale opleiders kunt gaan volgen. Ook worden er veel soorten Wmo trainingen aangeboden, dit zijn vaak meerdere dagdelen waarin je in één specifiek onderdeel getraind wordt om je werk nog beter te kunnen doen.

Detachering; Geen dag is meer hetzelfde!

Ben je op zoek naar nog meer uitdaging en zou je wel willen werken bij verschillende opdrachtgevers? Dan zou je ook kunnen overwegen om je te laten detacheren door lokale detacheringsbureaus binnen de Wmo.

Je krijgt via een detacheringbureau de ruimte om bij meerdere gemeenten te gaan werken in projectvorm. Het kan dus maar zo zijn dat je een half jaar bij de gemeente Hengelo aan de slag gaat en daarbij bij de gemeente Almelo.

Ook zijn er vaak verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en worden opleiding(en) voor je betaald. Dit is ook zeker de moeite waar om te onderzoeken.