Een ambulant begeleider in gesprek met zijn cliënt.

Ambulante begeleiding Hengelo

Je bent woonachtig in Hengelo (Overijssel) en je bent op zoek naar ambulante begeleiding, dan kun je dit aanvragen bij de gemeente Hengelo via het zorgloket.

Je hebt behoefte hebt aan wat extra ondersteuning, bijvoorbeeld bij het vinden van een betere daginvulling, je post op orde houden, financiële zaken regelen, en het meegaan naar afspraken. In deze gevallen is het aanvragen van van ambulante begeleiding wat je zoekt.

Een ambulant begeleider in gesprek met haar cliënt.

Ambulant begeleider uit Hengelo

Er zijn in en rondom Hengelo verschillende zorgaanbieders. De aanvraagprocedure kan soms wat lastig zijn, de zorgaanbieders in Hengelo kunnen je gelukkig helpen met je aanvraag. Ze bekijken samen met jou welke zorg je nodig hebt en op welke plekken je het best deze zorg kunt krijgen. Er zijn in Hengelo diverse zorgaanbieders die je hierbij kunnen helpen.

Binnen de gemeente is een team van hulpverleners aan het overleggen over de zorg via de Wmo, bijvoorbeeld ambulante begeleiding.

Ambulante begeleiding in Hengelo die bij jou past

Op het moment dat je hulpvragen duidelijk zijn, moet je nog een zorgaanbieder kiezen die de ondersteuning gaat leveren. Om de organisatie die het best kan beantwoorden aan jouw behoefte te vinden, mag je vrijblijvend om advies vragen. Neem contact op met het zorgloket van de gemeente voor mee informatie omtrent het aanvragen van ambulante begeleiding. We wijzen je graag de weg!