Wmo Tubbergen

Wanneer je in Tubbergen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Bij het zorgloket staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

Tijdens dit persoonlijke gesprek zal de medewerker van de Gemeente Tubbergen een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden gemaakt met daarin een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Ook ontvang je naderhand een verslaglegging van het gesprek thuis. Deze wordt per post verstuurd.

Plaatsen die vanuit de Wmo ook vallen onder de gemeente Tubbergen zijn; Albergen, Fleringen, Geesteren, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Reutum, Tubbergen en Vasse.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Tubbergen (Wmo & Jeugdhulp)

Inwoners van de gemeente Tubbergen met een hulpvraag kunnen contact opnemen met het zorgloket. Het zorgloket is dagelijks bereikbaar. Je kunt bellen of mailen om een aanvraag voor een voorziening te doen.

De meeste mensen bellen liever, omdat je dan de situatie gemakkelijker toe kunt lichten. Je kunt ervoor kiezen om zelf met het zorgloket te bellen of dit samen met een zorgaanbieder of iemand in je omgeving te doen.

De medewerker van het zorgloket zal goed doorvragen om in kaart te brengen waarbij je precies hulp nodig hebt. Bel naar 0546-628701 om antwoord te krijgen op je vragen over zorg. Het telefoonnummer is tussen 09.00 en 12.00 uur bereikbaar. Ook kun je langskomen aan Raadhuisplein 1. Het loket is op maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur.

Jeugdhulp Tubbergen

Voor jeugdhulp in Tubbergen staat het zorgloket van de gemeente klaar om jou te helpen. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en ondersteuning bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket is er om jou te ondersteunen.

Het zorgloket zal gedurende het hele proces van aanvragen van jeugdhulp in Tubbergen betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de benodigde jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw specifieke omstandigheden. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Tubbergen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te krijgen.

Plaatsen die vanuit jeugdhulp ook vallen onder de gemeente Tubbergen zijn; Albergen, Fleringen, Geesteren, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Reutum, Tubbergen en Vasse.

De werkwijze kan per gemeente in Twente verschillen. Neem daarom altijd contact op met het zorgloket van jouw gemeente voor de juiste informatie. Aan de teksten op wmo-twente.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie, raadpleeg onze algemene voorwaarden. Deze pagina is niet gecontroleerd door de gemeente. Wil je als gemeente deze pagina zelf beheren, neem dan gerust contact met ons op.