Wmo Hof van Twente

Wanneer je in Hof van Twente woont en behoefte hebt aan Wmo-ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente Hof van Twente. Het zorgloket is er om je te helpen en wordt bemand door deskundige medewerkers.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak gepland voor een keukentafelgesprek met een medewerker van de Gemeente Hof van Twente.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de Gemeente Hof van Twente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met daarin een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de Gemeente Hof van Twente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Ook krijg je na het gesprek de verslaglegging thuisgestuurd.

Plaatsen die vanuit de Wmo ook vallen onder de gemeente Hof van Twente zijn; Ambt Delden, Azelo, Bentelo, Delden, Deldenerbroek, Diepenheim, Elsen, Goor, Hengevelde, Herike, Markelo, Markvelde, Stokkum en Wiene.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Hof van Twente (Wmo & Jeugdhulp)

Iedereen die een hulpvraag heeft kan met het centrale punt van de gemeente Hof van Twente contact opnemen. Dit centrale punt wordt het zorgloket genoemd. Ook de gemeente Hof van Twente heeft een zorgloket waar je met je hulpvragen terecht kunt.

Je kunt contact opnemen door te bellen met het zorgloket. De medewerker van het zorgloket zal je een aantal vragen gaan stellen over je huidige situatie en waar je extra hulp bij nodig denkt te hebben.

Je kunt bellen naar 0547 – 858585, elke werkdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Ook kun je het online meldformulier invullen. Zie voor meer informatie de onderstaande knop “www.hofvantwente.nl/wmo”.

Jeugdhulp Hof van Twente

Voor jeugdhulp in Hof van Twente kun je rekenen op ondersteuning van het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket staat klaar om jou te ondersteunen.

Gedurende het gehele proces zal het zorgloket betrokken blijven en je begeleiden bij het aanvragen van jeugdhulp in Hof van Twente. Zij zullen ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die aansluit bij jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Hof van Twente, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Plaatsen die ook vallen onder de gemeente Hof van Twente zijn; Ambt Delden, Azelo, Bentelo, Delden, Deldenerbroek, Diepenheim, Elsen, Goor, Hengevelde, Herike, Markelo, Markvelde, Stokkum en Wiene.