Wmo Oldenzaal

Wanneer je in Oldenzaal woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente Oldenzaal. Bij het zorgloket staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek met een medewerker van de Gemeente Losser.

Tijdens het keukentafelgesprek zal er een uitgebreide inventarisatie worden gemaakt van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met daarin een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Tevens ontvang je het verslag per post thuis.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Oldenzaal (Wmo & Jeugdhulp)

Neem contact op met de gemeente voor je Wmo-aanvraag. Bij het ondersteunen van hulpvragen kun je contact zoeken met het Wmo-zorgloket van de gemeente Oldenzaal.

In de gemeente Oldenzaal kun je terecht bij het Maatschappelijk Plein. Dit centrale punt is vrij toegankelijk en bevindt zich op de Ganzenmarkt 2. Hier kun je terecht met al je zorgvragen.

Openingstijden:
Maandag van 08.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 16.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur

Jeugdhulp Oldenzaal

Voor jeugdhulp in Oldenzaal kun je rekenen op ondersteuning van het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket staat klaar om jou te ondersteunen.

Gedurende het gehele proces zal het zorgloket betrokken blijven en je begeleiden bij het aanvragen van jeugdhulp in Oldenzaal. Zij zullen ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die aansluit bij jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Kortom, bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Oldenzaal, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.