Wmo Borne

Wanneer je in Borne woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente Borne. Bij het Wmo-zorgloket staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek met een medewerker van de Gemeente Borne.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de Gemeente Borne een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning in Borne.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de Gemeente Borne telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Daarnaast ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Het werkgebied van het Wmo-zorgloket van de gemeente Borne omvat ook de plaatsen Hertme en Zenderen.

Medewerker wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Borne (Wmo & Jeugdhulp)

Neem contact op met de gemeente voor je Wmo-aanvraag. Tijdens het gesprek met een medewerker van van de gemeente Borne, zal de informatie vanuit het zorgloket erbij gepakt worden en zal dit een handleiding zijn voor het gesprek waarin verder gepraat kan worden. Natuurlijk kan hier nog informatie aan worden toegevoegd.

De publieksbalie is bereikbaar via telefoonnummer: 14 074.
De openingstijden: Maandag van 12.30 tot 20.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur
Woensdag van 13.00 tot 16.30 uur

Jeugdhulp Borne

Voor jeugdhulp in Borne kun je rekenen op ondersteuning van het zorgloket van de gemeente Borne. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket in Borne staat klaar om je te ondersteunen.

Het zorgloket zal gedurende het gehele proces betrokken blijven en je begeleiden bij het aanvragen van jeugdhulp in Borne. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Borne, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Plaatsen die vanuit de jeudhulp ook vallen onder de gemeente Borne zijn Hertme en Zenderen.