Wmo Hellendoorn

Wanneer je in Hellendoorn woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Het zorgloket is er om je te helpen en wordt bemand door deskundige medewerkers.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak gepland voor een keukentafelgesprek met een medewerker van de Gemeente Hellendoorn.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Ook krijg je het verslag per post thuisgestuurd.

Het werkgebied van het Wmo-zorgloket van de gemeente Hellendoorn omvat tevens de plaatsen Daarle, Daarlerveen, Haarle, Hulsen, Marle en Nijverdal.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Hellendoorn (Wmo & Jeugdhulp)

Wanneer jij of iemand in jouw omgeving dringend op zoek is naar hulp, dan kun je ten allen tijde contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente Hellendoorn. Dit kun je doen door te bellen of te mailen met het zorgloket van de gemeente Hellendoorn.

De medewerker van het zorgloket Hellendoorn zal je verhaal aanhoren en een afspraak voor je inplannen met een medewerker van de gemeente Hellendoorn.

Je kunt de gemeente Hellendoorn bellen via (0548) 630 000, bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

Jeugdhulp Hellendoorn

Voor jeugdhulp in Hellendoorn kun je rekenen op ondersteuning van het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket staat klaar om jou te ondersteunen.

Gedurende het gehele proces zal het zorgloket betrokken blijven en je begeleiden bij het aanvragen van jeugdhulp in Hellendoorn. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die aansluit bij jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Hellendoorn, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

De volgende plaatsen vallen ook onder de Gemeente Hellendoorn: Daarle, Daarlerveen, Haarle, Hulsen, Marle en Nijverdal.