Wmo Wierden

Wanneer je in de Gemeente Wierden woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Bij het zorgloket staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van de Gemeente Wierden.

Tijdens dit persoonlijke gesprek zal de medewerker van de gemeente een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan wordt er een verslag opgesteld voor passende ondersteuning.

Plaatsen die vanuit de Wmo ook vallen onder de gemeente Wierden zijn; Enter, Hoge Hexel, Notter, Rectum, Wierden, Ypelo en Zuna.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Wierden (Wmo & Jeugdhulp)

De gemeente Wierden kan je helpen bij het zoeken naar een oplossing voor jouw hulpvraag. Het zorgloket voor de gemeente Wierden bevindt zich in het gemeentehuis.

Meestal is de gemeente telefonisch én per email te bereiken. De gemeente heeft meestal enige tijd nodig om je aanvraag te beoordelen. Je kunt zowel digitaal als bij de balie je aanvraag indienen.

Bel naar het zorgloket via telefoonnummer 0546 580 990. Op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 12.30 uur.

Jeugdhulp Wierden

Voor jeugdhulp in Wierden staat het zorgloket van de gemeente klaar om jou te helpen. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en ondersteuning bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket is er om jou te ondersteunen.

Het zorgloket zal gedurende het hele proces van aanvragen van jeugdhulp in Wierden betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de benodigde jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw specifieke omstandigheden.

Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Wierden, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te krijgen.

Plaatsen die vanuit de jeugdhulp ook vallen onder de gemeente Wierden zijn; Enter, Hoge Hexel, Notter, Rectum, Wierden, Ypelo en Zuna.