Wmo Twenterand

Wanneer je in Twenterand woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Bij het zorgloket staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

Tijdens het persoonlijke gesprek zal de consulent een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met daarin een advies voor passende ondersteuning. Na het gesprek zal de medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Tevens ontvang je per post een verslaglegging van het gesprek.

Plaatsen die vanuit de Wmo ook vallen onder de gemeente Twenterand zijn; Bruinehaar, Den Ham, Geerdijk, Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Twenterand (Wmo & Jeugdhulp)

Ben jij of ken jij iemand in de omgeving die dringend hulp nodig heeft? Dan ben je bij het zorgloket van de gemeente Twenterand aan het juiste adres. Het zorgloket van de gemeente Twenterand is een centraal informatiepunt, waarmee contact opgenomen kan worden om ondersteuning aan te vragen.

Het zorgloket is in veel gevallen telefonisch, of anders per mail, bereikbaar. Een medewerker van het zorgloket vanuit de gemeente Twenterand zal met je in gesprek gaan en bepaalde vragen stellen om mogelijke hulpvragen inhoudelijk te bespreken.

Jeugdhulp Twenterand

Voor jeugdhulp in Twenterand staat het zorgloket van de gemeente klaar om jou te helpen. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en ondersteuning bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket is er om jou te ondersteunen.

Het zorgloket zal gedurende het hele proces van aanvragen van jeugdhulp in Twenterand betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de benodigde jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw specifieke omstandigheden. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Twenterand, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te krijgen.