Wmo Haaksbergen

Wanneer je in de Gemeente Haaksbergen woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kan je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Het zorgloket is er om je te helpen en wordt bemand door deskundige medewerkers van de Gemeente Haaksbergen.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak gepland voor een keukentafelgesprek met een medewerker van de Gemeente Haaksbergen.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente uitgebreid inventariseren wat jouw situatie en behoeften zijn. Op basis hiervan zal er een verslag opgesteld worden met een advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de gemeente telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Tevens ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Het werkgebied van het Wmo-zorgloket van de gemeente Haaksbergen omvat ook de plaatsen Brammelo, Buurse, Eppenzolder, Sint-insidorushoeve en Stepelo.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Haaksbergen (Wmo & Jeugdhulp)

Vaak wordt er gekozen om telefonisch contact op te nemen met het zorgloket van de gemeente Haaksbergen, omdat je op deze manier vaak makkelijker je situatie kunt toelichten en aanvullende vragen kunt beantwoorden.

Wanneer de medewerker van het zorgloket het verhaal heeft aangehoord, zal er een afspraak gepland worden om samen met een medewerker van de gemeente hierover verder te praten.

Voor vragen kan je terecht bij de Noaberpoort. Deze is maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 11.30 uur geopend. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt je ook contact opnemen via telefoonnummer 053 57 34 589 of mailen naar info@noaberpoort.nl.

Jeugdhulp Haaksbergen

Voor jeugdhulp in Haaksbergen kun je rekenen op ondersteuning van het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp. Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket van de Gemeente Haaksbergen staat klaar om je te ondersteunen.

Gedurende het gehele proces zal het zorgloket betrokken blijven en je begeleiden bij het aanvragen van jeugdhulp in Haaksbergen. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Kortom, bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Haaksbergen, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Het werkgebied van het zorgloket van de gemeente Haaksbergen, omvat ook de plaatsen Brammelo, Buurse, Eppenzolder, Sint-insidorushoeve en Stepelo.