Ambulante begeleiding Oldenzaal

Ook in de gemeente Oldenzaal is het mogelijk om gebruik te maken van ambulante begeleiding als je vanwege bepaalde beperkingen bent vastgelopen. Je kunt om uiteenlopende redenen een hulpvraag hebben. Bijvoorbeeld in verband met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ook kan het zijn dat je vanwege angsten voor bepaalde uitdagingen staat gesteld. Een ambulant begeleider begeleidt jou individueel, samen kun je de problemen goed en doortastend aanpakken.

Ambulante begeleiding via de gemeente

Als je met hulpvragen zit kun je een beroep doen op de gemeente. Bij het zorgloket kun je dan een aanvraag indienen voor ambulante begeleiding.

Ga voor jezelf na op welke leefgebieden jij graag verbetering zou willen bereiken. Het kan zijn dat je graag meer sociale contacten zou willen hebben of dat je binnen bestaande relaties juist beter je grenzen wilt leren bewaken. Ook voor hulp bij plannen en het ordenen van allerlei praktische zaken is ambulante begeleiding geschikt.

Wij kunnen je eventueel helpen bij het regelen van de aanvraag als het jou moeite kost om dit zelfstandig te doen.

Ambulante begeleiding in Oldenzaal die bij jou past

Wanneer je zeker weet dat ambulante begeleiding voor jou de beste oplossing is, kun je een aanbieder kiezen. Welke vorm van begeleiding spreekt jou het meest aan? Elke aanbieder heeft zijn voor- en nadelen, afhankelijk van jouw behoeften. Zodoende is het de moeite waard om aanbieders met elkaar te vergelijken. Vraag het zorgloket om advies en vind de perfecte match voor jou!

Een ambulant begeleider in gesprek met haar cliƫnt.