Ambulante begeleiding Twenterand

Woon jij in de gemeente Twenterand en kun je daar af en toe wel wat hulp gebruiken bij je dagelijkse bezigheden? Voor jouw behoefte aan hulp zou ambulante begeleiding eventueel het antwoord kunnen zijn. Bij deze vorm van begeleiding komt een begeleider regelmatig bij jou op bezoek om te helpen bij dingen die jij moeilijk vindt om alleen te doen.

Ambulante begeleiding via de gemeente

Bij jouw gemeente kun je ambulante begeleiding regelen via het zorgloket. Daar kun je te horen krijgen op welke wijze je de hulp precies dient aan te vragen. Het is wel handig om te bepalen welke soort hulp jij het best kunt gebruiken voor het moment dat je bij de gemeente op bezoek komt.

Heb je wat ondersteuning nodig om je huis op orde te houden of vind je overzicht houden over je financiën lastig? Zet voor jezelf op papier welke zaken voor jou persoonlijk moeilijk zijn en waarbij je dus wel een helpende hand zou kunnen gebruiken. Wij helpen jou hier op weg als je niet goed weet hoe je dit moet aanpakken.

Ambulante begeleiding in Twenterand die bij jou past

Als je eenmaal weet welke ambulante begeleiding jij nodig hebt moet je daarna nog een passende aanbieder zien te vinden. Het is daarbij niet onbelangrijk om meerdere zorgaanbieders met elkaar te vergelijken. Door een weloverwogen keus te maken weet je zeker dat je de best mogelijk zorg zal ontvangen. Als je daar hulp bij kunt gebruiken, stel ons dan je vragen!

Een ambulant begeleider in gesprek met haar cliënt.