Ambulante begeleiding Wierden

Inwoners van Wierden die wat begeleiding in het dagelijks leven willen, kunnen baat hebben bij ambulante begeleiding. Dergelijke ondersteuning kan jou helpen om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden. De ambulant begeleider geeft op specifieke probleempunten advies en bijstand. Zo staat er altijd iemand naast jou en hoef je niet alles alleen op te lossen.

Ambulante begeleiding via de gemeente

Je kunt bij de gemeente Wierden bij het zorgloket aan de bel trekken als jij van begeleiding gebruik wenst te maken. Het is belangrijk dat je goed nadenkt wat concreet jouw hulpvragen zijn. Het kan bijvoorbeeld prettig zijn als er iemand met je meegaat naar belangrijke afspraken. Ook als je moeite heb met je administratie kan een ondersteuner jou van dienst zijn.

Vind je het indienen van de aanvraag lastig? In dat geval kunnen wij je wellicht verder helpen.

Ambulante begeleiding in Wierden die bij jou past

Onderzoek welke soort van begeleiding jou het meest aanspreekt. Zodat je jouw problemen op de juiste manier aanpakt en daadwerkelijk stappen richting verbetering kunt zetten. Denk dus goed na voor je een aanbieder kiest. Wij kunnen je vanzelfsprekend adviseren bij het bepalen van je keus.

Een ambulant begeleider in gesprek met haar cliƫnt.