Schilderen als dagbesteding.

Dagbesteding Almelo

Ook in Almelo zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dagbesteding bij verschillende zorgaanbieder. Elke zorgaanbieder heeft zo zijn eigen specialisatie en bedient specifieke doelgroepen. Wanneer je op zoek bent naar een zinvolle daginvulling is het belangrijk bij de juiste zorgaanbieder terecht te komen en een activiteit te vinden die aansluit bij jouw interesses.

Via ons zoeksysteem kan je zoeken op de soort activiteiten, doelgroepen en bijvoorbeeld op afstand. Dit zodat je snel inzichtelijk hebt welke geschikte activiteiten er bij jou in de buurt gevestigd zijn.

Je kan dagbesteding in Almelo aanvragen door contact op te nemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Elke gemeente heeft zijn eigen zorgloket, ook de gemeente Almelo.

Wanneer je het lastig vindt om contact op te nemen met de gemeente, kan je er ook voor kiezen contact op te nemen met de zorgaanbieder die jou leuk lijkt. Zij kunnen vervolgens ook samen met jou contact opnemen met de gemeente Almelo om een aanvraag te doen.