Dagbesteding Borne

Dagbesteding in de gemeente Borne biedt een waardevolle ondersteuning en zinvolle activiteiten voor inwoners die behoefte hebben aan sociale interactie, structuur en een zinvolle invulling van hun dag. De gemeente Borne heeft een eigen proces voor het aanvragen van dagbesteding.

Sociaal Hus

Om dagbesteding aan te vragen in de gemeente Borne, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het Sociaal Hus van de gemeente. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met het Sociaal Hus:

  • Telefonisch: bel naar 074-2658590. Een medewerker van het team is op werkdagen beschikbaar van 09.00 tot 17.00 om verdere informatie te verstrekken over dagbesteding.
  • Persoonlijk bezoek aan het Sociaal Hus. Elke maandag van 16.00 tot 18.30 is er een spreekuur bij het Sociaal Hus. Het Sociaal Hus is gevestigd in het gemeentehuis van Borne aan het Rheineplein 1.
  • Bezoek de website van de gemeente Borne voor informatie over het aanvraagproces voor dagbesteding: www.borne.nl.
  • Stuur een mail naar het Sociaal Hus om je vraag te stellen: sociaalhus@borne.nl.

Het Sociaal Hus van de gemeente Borne zal de aanvraag voor dagbesteding in behandeling nemen. Ze zullen een gesprek met je voeren om je behoeften, interesses en mogelijkheden te begrijpen, zodat ze passende dagbestedingsmogelijkheden kunnen vinden. Afhankelijk van de situatie kan er een indicatie of verwijzing nodig zijn.

Toegankelijk voor iedereen

Dagbesteding in de gemeente Borne is een waardevolle mogelijkheid voor inwoners om actief deel te nemen aan betekenisvolle activiteiten, sociale interactie te ervaren en structuur in hun dagelijks leven te hebben. De gemeente Borne heeft als doel om dagbesteding toegankelijk te maken voor iedereen die er behoefte aan heeft en streeft ernaar om passende en waardevolle dagbestedingsmogelijkheden te bieden aan haar inwoners.

Schilderen als dagbesteding.