Schilderen als dagbesteding.

Dagbesteding Borne

Je woont in of dichtbij Borne en je bent op zoek naar een leuke dagbesteding. Misschien wel om je sociale netwerk te vergroten of een zinvolle invulling van de dag te krijgen. Ook in en rondom Borne is er gelukkig genoeg aanbod van verschillende soorten dagbestedingen.

Via ons zoeksysteem kan je zoeken op de diverse soorten activiteiten die worden aangeboden door zorgaanbieders. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op leeftijd, specialismen en afstand. Zo heb je snel in kaart welke mogelijkheden er zijn. Ook kan je op onze website meer informatie vinden hoe je dagbesteding kunt aanvragen.

Wanneer je woont in de gemeente Borne en dagbesteding wilt gaan aanvragen, kan je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente Borne. Een medewerker van het Wmo-zorgloket zal je een aantal vragen stellen om zo in kaart te brengen of je ook voor dagbesteding in aanmerking kunt komen.

Vindt je het lastig om contact op te nemen met de gemeente? Dan kan je er ook voor kiezen om contact te zoeken met de dagbesteding in Borne. Dan kunnen zij eventueel samen met jou contact opnemen.