Dagbesteding Haaksbergen

Dagbesteding in de gemeente Haaksbergen is een belangrijke voorziening die wordt aangeboden vanuit de WMO. Dagbesteding richt zich op mensen van alle leeftijden, achtergronden en beperkingen. De gemeente Haaksbergen regelt de aanvraagprocedure voor dagbesteding vanuit Noaberpoort.

Geïnteresseerden in de gemeente Haaksbergen kunnen contact opnemen met Noaberpoort. Noaberpoort fungeert als aanspreekpunt voor ondersteuning in zorg en welzijn, waaronder dagbesteding. Er zijn meerdere manieren om in contact te komen met Noaberpoort:

  • Noaberpoort is telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: (053) 573 45 89. Vraag naar de mogelijkheden voor dagbesteding in Haaksbergen, een medewerker zal meer vertellen over de opties en de aanvraagprocedure.
  • Kom langs bij Noaberpoort, in het gemeentehuis: Blankenburgerstraat 28 in Haaksbergen. Het loket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 – 11.30 uur.
  • Stuur een mail naar Noaberpoort. Gebruik het mailadres info@noaberpoort.nl en vertel in de mail dat u meer wilt weten over dagbesteding en de aanvraag hiervan. Een medewerker van de gemeente Haaksbergen zal de mail zo spoedig mogelijk beantwoorden en helpen met de aanvraag.

Noaberpoort

Het team van Noaberpoort van de gemeente Haaksbergen zal alle aanvragen voor dagbesteding in behandeling nemen. Na een gesprek over de behoeften, interesses en mogelijkheden van de cli├źnt, wordt er gezocht naar een passende dagbesteding. In sommige gevallen is een indicatie of verwijzing nodig om inwoners beter te kunnen helpen.

De begeleiding van Noaberpoort loopt gedurende de gehele aanvraagprocedure. Ook kunt u namens een ander een aanvraag indienen voor dagbesteding. Ook dit verloopt geheel via Noaberpoort. De contactpersoon en de inwoner worden over elke stap op de hoogte gehouden terwijl er wordt gekeken naar een bijpassende dagbesteding

Schilderen als dagbesteding.