Schilderen als dagbesteding.

Dagbesteding Haaksbergen

Rondom en in Haaksbergen zijn er veel opties op gebied van dagbesteding beschikbaar. Een dagbesteding kan je een goede dagstructuur bieden en je sociale netwerk vergroten.

Omdat het best lastig kan zijn de juiste activiteit in of rondom Haaksbergen te vinden, hebben wij het aanbod in kaart gebracht. Via ons zoeksysteem kan je gemakkelijk zoeken op de soort activiteiten en specialisaties.

Wanneer je dagbesteding bij de gemeente Haaksbergen wilt gaan aanvragen, dien je hiervoor contact op te nemen met het Wmo-zorgloket. Dit kan je doen door telefonisch contact op te nemen met de gemeente.

Contact opnemen met de gemeente kan best spannend zijn. Je zou er ook voor kunnen kiezen om in de 1e instantie op gesprek te gaan bij de zorgaanbieder in Haaksbergen en vervolgens samen contact op te nemen met de gemeente.

De zorgaanbieder van dagbesteding in Haaksbergen of omgeving, kan in veel gevallen ook samen met jou duidelijk omschrijven waarom dit het juiste traject is voor jou en de aanvraag verder in gang zetten.