Dagbesteding Tubbergen

Dagbesteding in de gemeente Tubbergen is één van de prioriteiten in deze woonplaats. De gemeente werkt samen met de gemeente Dinkelland en Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland.

Dankzij deze samenwerking kunnen ze een waardevolle dagbesteding aanbieden voor inwoners die hier behoefte aan hebben. Dagbesteding aanvragen in Tubbergen verloopt via Schakel, het samenwerkingsverband van bovengenoemde partijen. Inwoners kunnen zich melden bij Schakel om het aanvraagproces in werking te stellen. Er zijn meerdere manieren om met Schakel in contact te komen.

  • Schakel is dagelijks van 9.00 tot 12.00 telefonisch te bereiken via 0546-628701.
  • Geïnteresseerden mogen ook een mail sturen naar Schakel. Vraag hierin om meer informatie over dagbesteding, stuur de mail naar info@schakeltubbergen.nl.
  • Ga langs bij Schakel Tubbergen in het gemeentehuis, gevestigd aan het Raadhuisplein 1. Schakel Tubbergen is dagelijks geopend van 9.00 tot 12.00 uur.
  • Ondertussen kan men meer informatie vinden over Schakel Tubbergen en dagbesteding in de gemeente Tubbergen op de website: www.schakeltubbergen.nl.

Schakel Tubbergen

Schakel Tubbergen heeft als taak om alle aanvragen voor dagbesteding in behandeling te nemen. Na het indienen van de hulpvraag zal een consulent een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Gedurende dit gesprek wordt bekeken waar hulp nodig is, en in welke vorm dit geboden kan worden vanuit de gemeente. Eventueel kan men hulp inroepen van een cliëntondersteuner.

Deze is onafhankelijk en biedt ondersteuning tijdens de hele aanvraagprocedure voor dagbesteding in Tubbergen. De gemeente, Schakel en de cliëntondersteuner gaan vervolgens op zoek naar een dagbesteding die overeenkomt met de interesses en mogelijkheden van de cliënt.

Schilderen als dagbesteding.