Wmo Dinkelland

Wanneer je in de Gemeente Dinkelland woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Bij het zorgloket staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket van de Gemeente Dinkelland zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek met een medewerker van de Gemeente Dinkelland.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal er een verslag worden opgesteld met daarin het advies voor passende ondersteuning. Na het keukentafelgesprek zal de medewerker telefonisch contact met je opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Ook ontvang je het verslag per post thuisgestuurd.

Plaatsen die vanuit de Wmo ook vallen onder de Gemeente Dinkelland zijn; Agelo, Breklenkamp, Denekamp, Deurningen, Dulder, Lattrop, Lemselo, Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Weerselo, Oud Ootmarsum, Nutter.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Dinkelland (Wmo en Jeugdhulp)

Soms kun je een hulpvraag niet zelf oplossen. Dan kun je terecht bij het Wmo-zorgloket van de Gemeente Dinkelland.

Aan de hand van je melding wordt er contact met je opgenomen door een medewerker van de gemeente Dinkelland.

Neem contact op door te bellen naar 0541 854 401. Op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur.

Jeugdhulp Dinkelland

Voor jeugdhulp in de Gemeente Dinkelland kun je rekenen op ondersteuning van het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket van de Gemeente Dinkelland staat klaar om je hierin te ondersteunen.

Gedurende het hele proces zal het zorgloket betrokken blijven en je begeleiden bij het aanvragen van jeugdhulp in Dinkelland. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Bij het zorgloket van de Gemeente Dinkelandkun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Dinkelland, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Plaatsen die vanuit de jeugdhulp ook vallen onder de gemeente Dinkelland zijn; Agelo, Breklenkamp, Denekamp, Deurningen, Dulder, Lattrop, Lemselo, Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Weerselo, Oud Ootmarsum, Nutter.