Wmo Losser

Wanneer je in de Gemeente Losser woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kan je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente.

Bij het zorgloket van de Gemeente Losser staan deskundige medewerkers klaar om jou te helpen en te informeren. In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket zal er een melding worden gemaakt in het systeem en zal jouw aanvraag in behandeling worden genomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland voor een keukentafelgesprek.

Tijdens het keukentafelgesprek zal de medewerker een uitgebreide inventarisatie maken van jouw situatie en behoeften. Op basis hiervan zal de consulent een verslag opstellen met een advies voor passende ondersteuning.

Na het keukentafelgesprek zal de medewerker van de Gemeente Losser contact opnemen om de uitkomst en het advies te bespreken. Ook krijg je het verslag van het gesprek per post thuisgestuurd.

Plaatsen die ook vallen onder de gemeente Losser zijn; Beuningen, De Lutte, Glane, Glane-Beekhoek en Overdinkel.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Losser (Wmo & Jeugdhulp)

Heb jij of heeft iemand in je omgeving een hulpvraag? Dan kun je contact opnemen met het zorgloket van de Gemeente Losser. Dit is een centraal punt voor mensen met een hulpvraag. Je kunt bij het zorgloket met al je vragen terecht. Het zorgloket zal je van de benodigde informatie voorzien.

Het zorgloket is per telefoon en e-mail te bereiken. Als er een duidelijke hulpvraag is, zal de medewerker van het Wmo-zorgloket een afspraak voor je inplannen met een medewerker van de gemeente Losser.

Maandag tot en met vrijdag kun je bellen naar 053 5377400 tussen 09.30 en 15.30 uur om een afspraak te maken met een medewerker. Je kunt ook langskomen in het Lossers Hoes (Raadhuisplein 1) op werkdagen tussen 09.30 en 15.30 uur. Bij vragen kun je ook een e-mail sturen naar wijz@losser.nl.

Jeugdhulp Losser

Voor jeugdhulp in Losser kun je rekenen op ondersteuning van het zorgloket van de gemeente. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket staat klaar om jou te ondersteunen en informeren.

Gedurende het gehele proces zal het zorgloket betrokken blijven en je begeleiden bij het aanvragen van jeugdhulp in Losser. Ze zullen ervoor zorgen dat je de juiste jeugdhulp ontvangt die aansluit bij jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Losser, dit zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt nemen om de juiste jeugdhulp te verkrijgen.

Plaatsen die ook vallen onder de gemeente Losser zijn; Beuningen, De Lutte, Glane, Glane-Beekhoek en Overdinkel.