Meyra

Contactgegevens

Granaatstraat 35
7554 TN Hengelo

08023391

In het kort

Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Onze oplossingen bevinden zich op het vlak van mobiliteit en woongemak. Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk.

Onze kernwaarden zijn:

- Afspraak is afspraak
- Werken met zorg en aandacht voor de klant
- Vakmanschap

Meer informatie

Meyra is specialist in mobiliteit. Bent u slecht ter been en kunt u hulp gebruiken bij uitstapjes, de dagelijkse boodschappen of om uw hobby te beoefenen? Of heeft u een (aangeboren) aandoening waardoor u minder mobiel bent? Onze experts creëren voor elke situatie een oplossing op maat. Zorg en aandacht zijn hierin onze speerpunten.

Onze adviseurs denken niet vanuit het standaardproduct dat ‘hoort’ bij uw mobiliteitsvraagstuk. Ze kijken juist naar de oplossingen die passen in uw situatie: uw fysieke mogelijkheden, uw dagbesteding, uw leefomgeving en de mensen om u heen die u wellicht verzorgen. Doordat onze experts dit totaalplaatje in kaart brengen, kunnen zij een oplossing voorstellen die u op het lijf is geschreven. U kunt rekenen op een eerlijk advies.

Mobiliteitsgarantie

Meyra staat voor de kwaliteit van haar producten en diensten. Daarom kunnen wij een mobiliteitsgarantie afgeven aan elke klant die bij ons een hulpmiddel in onderhoud heeft.

Kunt u door een storing aan uw mobiliteitsmiddel niet meer van A naar B komen? Dan zorgt onze servicemedewerker ervoor dat u snel weer mobiel bent. Dit betekent dat onze medewerker zo snel mogelijk de storing verhelpt of anders zorgt voor een leenhulpmiddel. Wij hanteren ten minste de hersteltermijnen die wij met uw gemeente zijn overeengekomen of die in uw onderhoudspakket zijn afgesproken.

Woongemak:

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven wonen. Kleine ongemakken in huis kunnen dit bemoeilijken. Meyra maakt uw woning toekomstbestendig met praktische aanpassingen. Deze woningaanpassingen zorgen voor meer woongemak, veiligheid en comfort.

Meyra is gespecialiseerd in het aanpassen van woningen. Wij hebben al 50 jaar ervaring in deze branche. Onze experts zijn op de hoogte van de meest recente technische ontwikkelingen. Ze hebben oog voor details en doen er alles aan om een functionele situatie voor de klant te creëren. Wij maken de woning toekomstbestendig.

Eigenschappen

Soort dienst

  • Hulpmiddelen
  • Maatwerk voorziening
  • Rolstoel & Scootmobiel
  • Woningaanpassingen

Doelgroep

  • Volwassenen
  • Ouderen

Contact opnemen met deze organisatie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *