Contactgegevens

Hengelosestraat 300
7521AN Enschede

74329618

In het kort

Bij Visie Groep werk je aan je eigen ontwikkeling; dit kan zowel op persoonlijk vlak zijn als werk-gerelateerd of een combinatie daarvan. Wij willen dat iedereen zich gewaardeerd en thuis voelt.

Wij denken niet in labels of in vooroordelen. Je kunt hier jezelf zijn en ontdekken waar jij goed in bent. Waar nodig bieden wij jou de ondersteuning die je nodig hebt.

Meer informatie

Ambulante begeleiding:
Loop je even vast of heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Onze ambulant begeleiders kunnen je ondersteunen in het dagelijkse leven zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt blijven deelnemen aan onze samenleving.

Onze ambulant begeleiders kunnen je ondersteunen bij het leggen van nieuwe sociale contacten, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het vinden van een zinvolle dag-invulling, het leren omgaan met psychische en psychosociale beperkingen en ondersteuning bieden bij administratie en financiƫn.

Dagbesteding:
Ben je op zoek naar een passende dagbesteding, zodat je bijvoorbeeld wat meer structuur in je leven krijgt of sociale contacten kunt opbouwen? En heb je affiniteit met ICT? Dan kan dagbesteding Bij Visie Groep een goede plek voor jou zijn!

Spreken onze activiteiten je aan? Neem dan gerust contact met ons op en kom een keer langs om een goede indruk te krijgen van ons aanbod. Visie Groep is een gecontracteerde zorgaanbieder in Twente.

Re-integratie:
Heb je een tijd lang niet kunnen werken? Of ben je uitgevallen bij je huidige werkgever? Dan kan het zijn dat je voor re-integratie in aanmerking komt. Via diverse re-integratietrajecten kun je bij ons op je eigen tempo naar betaald werk toe werken.

Re-integratie is er voor mensen die wegens omstandigheden een tijd lang niet hebben gewerkt. Dit gaat via het UWV als je via de wajong, wia, wao, ww of ziektewet een uitkering ontvangt. Ontvang je een bijstandsuitkering via de gemeente of ben je opgenomen in het doelgroepregister? Dan regelt de gemeente jouw re-integratie.

Eigenschappen

Soort dienst

  • Begeleiding
  • Dagbesteding
  • Dagbesteding
  • ICT & Computers
  • Maatwerk

Specialisaties

  • Persoonlijkheidsstoornisen
  • Psychische stoornissen

Doelgroep

  • Jeugd
  • Volwassenen

Meer vestigingen van Oddworks

Meyra

Hulpmiddelen en woningaanpassingen voor volwassenen en ouderen in Hengelo

PrivaZorg

Begeleiding en thuiszorg voor volwassenen en ouderen in Amersfoort

Tzorg

voor volwassenen en ouderen in Enschede

Contact opnemen met deze organisatie