Wmo Rijssen-Holten

Als je in Rijssen-Holten woont en behoefte hebt aan ondersteuning, kun je contact opnemen met het Wmo-zorgloket van de gemeente. Het zorgloket heeft deskundige medewerkers klaarstaan om je te helpen.

In eerste instantie zal een medewerker van het zorgloket telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Tijdens dit contactmoment zal de medewerker enkele vragen stellen om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie.

Na het contact met het zorgloket wordt er een melding gemaakt in het systeem en wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van de Gemeente Rijssen Holten.

Tijdens dit gesprek worden jouw persoonlijke situatie en behoeften geïnventariseerd. Op basis hiervan zal de gemeente een verslag opstellen met een advies voor passende ondersteuning.

Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens zorgloket Rijssen-Holten (Wmo & Jeugdhulp)

Heb jij of ken jij iemand met een hulpvraag? Dan kun je in de gemeente Rijssen-Holten contact zoeken met het Sociaal Vraagplein. Dit zorgloket is telefonisch en eventueel per mail te bereiken en is te vinden in het gemeentehuis van Rijssen en het Kulturhus in Holten. Bellen kan naar 0548 – 854836, bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur.

Neem contact op met de gemeente voor je ondersteuningsaanvraag. De medewerkers van dit centrale punt brengen samen met jou je hulpvraag in beeld. Kortom, bij het Sociaal Vraagplein kun je terecht voor al je zorgvragen.

Jeugdhulp Rijssen Holten

Voor jeugdhulp in Rijssen-Holten staat het zorgloket van de gemeente klaar om jou te helpen. Het zorgloket fungeert als een centraal punt waar je terecht kunt voor informatie, advies en ondersteuning bij het aanvragen van jeugdhulp.

Of je nu vragen hebt over de verschillende mogelijkheden van jeugdhulp, hulp nodig hebt bij het indienen van een aanvraag, of behoefte hebt aan begeleiding gedurende het proces, het zorgloket is er om jou te ondersteunen.

Het zorgloket zal gedurende het hele proces van aanvragen van jeugdhulp in Rijssen-Holten betrokken blijven. Ze zullen je ondersteunen, begeleiden en ervoor zorgen dat je de benodigde jeugdhulp ontvangt die het beste past bij jouw specifieke omstandigheden.

Bij het zorgloket kun je terecht voor specifieke informatie over het aanvraagproces in Rijssen-Holten, zodat je goed geïnformeerd bent en de nodige stappen kunt zetten om de juiste jeugdhulp te krijgen.