Wmo Oldenzaal

Wanneer je in de gemeente Oldenzaal woont en je wilt graag ondersteund worden in bijvoorbeeld het op orde houden van je administratie, dan kun je contact zoeken met het Wmo-zorgloket van de gemeente Oldenzaal.

Het is al vaak een grote stap om ondersteuning aan te vragen. Graag helpen wij je met het aanvragen, zodat je de juiste ondersteuning kunt krijgen.

Wijkcoach gemeente Oldenzaal in gesprek.

Wijkcoach gemeente Oldenzaal

Een gesprek met de wijkcoach/consulent van de gemeente Oldenzaal vindt over het algemeen plaats op het gemeentekantoor of bij iemand thuis.

Oldenzaal werkt samen met instellingen en organisaties om jou de juiste ondersteuning te bieden. Er is vaak een vaste wijkcoach die bij jou thuiskomt om dit gesprek te voeren, oftewel een keukentafelgesprek.

Ondersteuningsplan voor jouw Wmo-zorg op maat

Na een gesprek maakt de wijkcoach een verslag (ondersteuningsplan) van het gesprek waarin vermeld staat op welke gebieden je extra ondersteuning nodig hebt. Na dit gesprek zal de wijkcoach een advies geven.

Het ondersteuningsplan wordt per post naar het huisadres in Oldenzaal gestuurd. Mocht de wijkcoach van de gemeente Oldenzaal geen noodzaak zien tot ondersteuning dan zal dit in het keukentafelgesprek duidelijk worden gemaakt.

Ondertekenen ondersteuningsplan.
Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens Wmo-zorgloket Oldenzaal

Neem contact op met de gemeente voor je Wmo-aanvraag. Bij het ondersteunen van hulpvragen kun je contact zoeken met het Wmo-zorgloket van de gemeente Oldenzaal.

In de gemeente Oldenzaal kun je terecht bij het Maatschappelijk Plein. Dit centrale punt is vrij toegankelijk en bevindt zich op de Ganzenmarkt 2. Hier kun je terecht met al je zorgvragen.

Openingstijden:
Maandag van 08.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 16.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur