Wmo Rijssen-Holten

Wanneer je in de gemeente Rijssen-Holten woont en een hulpvraag hebt, dan kun je terecht bij het Wmo-zorgloket in de gemeente Rijssen-Holten. Daarbij kun je denken aan vragen over ondersteuning op het gebied van financiƫn en bijvoorbeeld administratie.

Graag helpen wij je verder bij het aanvragen, zodat je de juiste ondersteuning kunt krijgen.

Wijkcoach gemeente Rijssen-Holten in gesprek.

Wijkcoach gemeente Rijssen-Holten

Een gesprek met de wijkcoach/ consulent van de gemeente Rijssen-Holten vindt meestal plaats op het gemeentekantoor. Samen met jou denken ze mee over hoe je hulpvraag opgelost kan worden en wie jou daarbij het beste kan helpen.

Wanneer hulp uit eigen netwerk niet mogelijk is, dan zal je aanvraag in behandeling worden genomen. Er is vaak een vaste wijkcoach die dit gesprek voert.

Ondersteuningsplan gemeente Rijssen-Holten

Na een gesprek met de wijkcoach maakt de wijkcoach een verslag van het gesprek, waarin wordt vermeld waar je ondersteuning bij nodig hebt.

Meestal zal de wijkcoach ook een advies geven. Dit verslag, ook wel ondersteuningsplan genoemd, wordt per post naar je huisadres in de gemeente Rijssen-Holten gestuurd.

Ondertekenen ondersteuningsplan.
Medewerker Wmo-zorgloket.

Contactgegevens Wmo-zorgloket Rijssen-Holten

Heb jij of ken jij iemand met een hulpvraag? Dan kun je in de gemeente Rijssen-Holten contact zoeken met het Sociaal Vraagplein. Dit zorgloket is telefonisch en eventueel per mail te bereiken en is te vinden in het gemeentehuis van Rijssen en het Kulturhus in Holten. Bellen kan naar 0548 – 854836, bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 12.00 uur.

Neem contact op met de gemeente voor je Wmo-aanvraag. De medewerkers van dit centrale punt brengen samen met jou je hulpvraag in beeld. Bij het Sociaal Vraagplein kun je terecht voor al je zorgvragen.